HOME | PRODUK ERAEDAR UNA KOSMETIK | PENDAFTARAN KEAHLIAN | PESANAN PRODUK | EMAIL
 
 
  SILA PILIH  UNTUK MENGETAHUI  PRODUK
FORMULA PROF. DR. AZIZAN ISMAIL
----------------------------------
--------------------------------------------------------------------------
From: "wani" 
To: 
Subject: Pengedar Yang Berdekatan 
Date: Fri, 11 Apr 2003 12:57:35 +0800 
assalamualaikum... 
Saya hanya ingin bertanya di mana saya boleh dapat product ni di Klang.. maksud saya ada tak pengedar di Klang...Sbb saya tak dapat lihat senarainya.... 
terima Kasih Niniey... 
 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

from : azizah ali" <azizah_1st@hotmail.com>
 

Assalammualaikum.... 

Saya ingin bertanya kepada pihak tuan... Saya merupakan salah seorang ahli Produk Era Edar ..Di sini saya ingin mengutara masalah kawan baik saya yg telah pun mendirikan rumah tangga hampir 2 tahun dan kini mempunyai seorang anak lelaki...Penderitaanya sudah agak lama hampir 7 tahun . Kini umurnya baru berumur 27 tahun.. Beliau sendiri tidak tahu puncanya... Mungkin akibat jatuh motor  masa umurnya 17 tahun.... Sekarang bila berjalan seperti terinjut-injut seperti org berjalan sakit kaki 
Kini bila selepas bersalin sakit kakinya bertambah dan lututnya sering kali sakit terutama bila nak bangun atau duduk terlalu lama...Sudah macam-macam ikhtiar dilakukan tapi masih lagi tak sembuh .. Beliau begitu sukar utk menaiki dan menuruni tangga sebab terpaksa dipapah kalau tak beliau mudah jatuh dgn tak semena-mena.... Berjalan kaki lama kakinya mudah lenguh dan lemah dan boleh menyebab jatuh dgn mudah.. Beliau juga sekarang dah tak boleh berjengket lagi ... 
Pergerakannya agak terbatas kini , memandangkan beliau bekerja.. 

Di sini saya ingin bantuan pihak tuan agar dapat menyelesaikan masalah kawan saya ini.  Sebab katanya beliau dah tak tahu nak buat macam mana lagi...Harap pihak tuan dpt menyesorkan sebarang produk yg boleh menyembuhkan penyakit ini.. 

Sekian terima kasih...
 


 

Hazali" <zali@mipox.co.jp>

A'kum, 
Saya Hazali dari Pulau Pinang ada satu soalan, 
Saya mempunyai anak perempuan yang berusia 4 bulan. 
Adakah jenis product Homeopathi yang sesuai untuk meransang perkembangan otak bagi bayi seawal 4 bulan? 
Apakah pantang larang sekiranya saya memberikan product homeopathi kepada anak saya (Usia 4 bulan)? 
Apakah makanan yang sesuai untuk diberikan bagi meransang perkembangan otak bagi bayi seawal 4 bulan? 
W'salam 
T.Kasih 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Jamilah Abdullah" <ila1209@hotmail.com> 
Assalamualaikum.... 
Saya telah menggunakan Set Lengkap Salindah Sejak 3 minggu kehamilan. Tetapi di sini saya ada pertanyaan tentang penggunaan ubatan yang lain. Jikalau saya mengambil ubatan yang lain semasa dalam pantang adakah akan memberi kesan buruk terhadap saya contohnyer Set Bersalin yang dikeluarkan oleh Amway yang mengandungi pilis dan ubat bengkung serta ubat-ubatan yang lain yang patut diambil semasa dalam pantang. 
Saya berharap pihak encik dapat memberi penjelasan tentang kemusykilan saya ini secepat mungkin. 
Terima kasih.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
su ira" <susyeri@hotmail.com>

Assalamualaikum ... 

En Rosli, saya ada sedikit pertanyaan berkenaan dengan barangan keluaran Homeopati iaitu examo ckm 500 & examo ckm 500 plus. 
Saya ada terdengar mengenainya rakan saya dan saya rasa berminat untuk memberi kepada anak saya yang berumur 3 tahun. 

1) Kegunaan & fungsinya 
2) cara penggunaan 
3) apakah perbezaan antara ckm 500 & ckm 500 plus 
4) Dimana boleh saya dapati product ini ( saya tinggal di Klang) 

Diharap mendapat maklum balas dari pihak encik
Terima kasih. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"haslinda linda" <haslindalinda441@hotmail.com

boleh saya tahu..berapa peratuskah keberkesanan maila untuk menjarakkan kelahiran? 
ayah saya mengidap darah tinggi, sakit jantung dan kencing manis..baru2 nie kaki dan sebelah badannye sukar bergerak...apakah produk yang berkesan untuk ayah saye... 
 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

norazah" <norazah@jupem.gov.my>

Assalamualaikum, 
Buat pengetahuan En. Rosli saya sangat berminat dengan produk salindah. Untuk itu saya ingin mengetahui dengan lebih lanjut produk tersebut. 
1. Dimanakah saya boleh mendapatkan produk salindah. 
2. Setiap set tersebut berapa lamakah kegunaannya. 
Kalau boleh saya ingin mengetahui set untuk wanita hamil.... 
sila email kepada saya jawapan nya 
aza_leo@homail.com 
Terima Kasih
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amir Fadhil" <aeromania90@hotmail.com

Assalamualaikum, 
Saya dan isteri telah membeli ceraian B4 ~ B6 dan set lepas bersalin, namun kami masih kurang jelas dengan cara makan pil2 tersebut. Adakah ianya perlu dikunyah sebelum ditelan atau terus ditelan dgn air seperti ubat biasa. Saya dah cuba cari dlm laman web salindah tapi tak ada sebarang arahan terperinci kaedah2 pengambilan salindah. Bolehkah En. Rosli reply kpd saya utk jelaskan perkara ini? 
Wassalam...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

From: whaslina@kubtel.com 
Assalamualaikum.... 
Saya ada satu soalan, jika saya menjadi ahli era edar saya perlu 
membuat bayaran sebanyak RM 50. Saya ingin membeli salah satu 
product. Selepas menjadi ahli adakah saya perlu membayar sebanyak 
RM 106 { yuran ahli + harga barang examo ckm 500 RM 56.00} ? atau 
saya cuma membayar harga barang sahaja sebanyak RM 56.00 shj. ?. 
Di harap mendapat penjelasan dari pihak tuan. 
Wassalam.
***************                           
* Wan Haslina  *
* Hardware Support *
* System Support Department *                                 
* KUB-Fujitsu Telecommunications (M) Sdn Bhd *
* Tel: +603-523 5000 (pilot) *
* DID: +603-523 5116 *
* Fax: +603-524 8609 *
* Internet : kftom@kubtel.com *
*            whaslina@kubtel.com *
*********************************

More....

 
PENYAKIT
  • Autisme
  • Diabetes
  • Gout
  • Kemandulan
  • Menopaus
  • Nyanyuk
  • Osteoporosis
  • cth  soalan yg pernah ditanya oleh kepada kami

    Persediaan bersalin anak sulung (15/07/2002)new

    DIANTARA  PRODUK KAMI

    Rencana Pemakan Set Lengkap Minda

  • EXAMO CKM 500
  • EXAMO CKM500 PLUS
  • MATSA
  • Testimoni Minda
  • Rencana Pemakan Set Lengkap salindah(Bukan sekadar bersalin Mudah)
  • SET LENGKAP SALINDAH 
  • Testimoni mudah bersalin
  • Jika anda mendaftar, Anda akan diberi satu laman web atas nama anda.
    cth
    http://eraedar.tripod.com/suhaimi.html untuk memperkenalkan kepada kawan downline anda, Juga akan dimasukkan alamat dimana anda berada.
     
     
     
         
     
    HOME | PRODUK ERAEDAR | PRODUK UNA | PENDAFTARAN | PESANAN PRODUK | MAIL
     
    Make your own free website on Tripod.com