Make your own free website on Tripod.com
 
 
TIADA KESAN SAMPINGAN

Rawatan cara Homeopati merupakan rawatan yang selamat dan tidak memberi apa-apa kemudaratan kepada ibu mahupun bayi kandungannya kerana ubat-ubat Homeopathi adalah yang serasi dengan tubuh badan manusia. Dadah tidak digunakan dalam sebarang perubatan Homeopati. Sebab itulah seseorang ibu yang mengandung adalah dilarang mengambil sebarang dadah untuk mengurangkan kesakitan waktu bersalin kerana ia boleh mengancam nyawa bayi yang dalam kandungan bahkan ibu itu sendiri.
Rencana Pemakan & Rawatan Ibu Hamil dari 3 Bulan Hamil sehingga Habis Pantang.
Ibu-ibu hamil yang bijak akan memilih Salindah sebagai pemakanan  dan rawatan dari 3 bulan sehingga habis pantang . Dengan kebaikan rumusan Homeopati, Biokimia dan Herbalisme yang istimewa ini, Zaman Kehamilan kini bukan lagi  suatu kebimbangan malah lebih indah  dan menyeronokkan . Ianya membantu ibu - ibu melahirkan si manja dengan lebih mudah.

Salindah diperkaya dengan Kalsium, Kalium, Ferum dan Magnesium untuk menjadikan ibu - ibu hamil lebih sihat dan si manja kelihatan lebih comel, cergas dan pintar. Tampa kesan sampingan  ibu - ibu akan lebih berkeyakinan sepanjang tempoh hamil dan Salindah selamat digunakan .

Setiap set akan datang bersama-sama dengan sebuah buku peraturan pengunaan yang lengkap. Antara isi kandungan buku ini ialah :